Teenused
TOOTMISAEGADE OPTIMEERIMINE
Protsessi üle vaatmaise käigus pöörame esmalt rõhku:
- Tootmis layout, alused, detailid, pool ja valmistooted, tootmisspetsiifika
- Seadmete sobilikus
- Kas keevitaja teeb üleliigseid liigutusi mida saaks kõrvaldada.
- Mitu % kogu tootmis ajast põleb kaarleek ( 16% halb, 20% hea, 25% väga hea)
- Mitu sekundid jääb kahe keevituse vahele (8…20sek on hea)
- Kui palju aega kulub abi tegevustele (abi tööriistade kasutamine, lihvimine, rihtimine)
- Kui kaua võtab aega koostamine. Rakiste puhul on hea tulemus 45s detaili kohta.
- Kas rakised tagavad kiire koostamise ja vähendavad tootmisaega. Või annab neid täiustada.
- Tehnoloogia muutmine annab tihti suure ajalise võidu.